BMW CCC Javítás - BMW Navigáció szerviz
BMW CarPlay - BMW Navigáció szerviz
BMW/MINI EVO 2 CarPlay Aktiválás
BMW CarPlay - BMW Navigáció szerviz
BMW/MINI EVO 2 Térképfrissítés
BMW CarPlay - BMW Navigáció szerviz
BMW/MINI ENTRYNAV 2 CarPlay Aktiválás
BMW Szoftverfrissítés - BMW Navigáció szerviz
BMW/MINI EVO ID5-ID6 kinézet kódolása
BMW Térképfrissítés - BMW Navigáció szerviz
BMW/MINI NBT Térképfrissítés
BMW Térképfrissítés - BMW Navigáció szerviz
BMW i3 Térképfrissítés
  • Teljes körű hivatalos gyári BMW diagnosztika.
  • BMW Szoftverfrissítés.
  • Kódolás, rejtett funkciók aktiválása E, F, X, G sorozat.
  • 2023 Térképcsomagok
  • CCC, CIC, NBT, NBT EVO, MGU Javítás 
  • Menet közben Filmnézés funkció aktiválás CIC, NBT EVO esetében.
  • Teljeskörű Navigációs egység felújítás/Javítás BMW, MINI, Rolls Royce.
  • Komplett BMW multimédia rendszer Magyarosítása.
  • Gyári kiegészítők (Retrofit multimédia) installálása. 
  • MULF, TCU, COMBOX, LOGIC 7 Javítás 

Üdvözöljük a Multitech.hu csapatánál! Specializálódtunk a BMW navigáció rendszerének javítására, CCC modul javítására frissítésére és szoftverfrissítésére. A BMW CCC modul javítása fontos része a BMW modelljeinek navigációs rendszerének fenntartásának. Az autógyártók folyamatosan fejlesztik a navigációs rendszereiket, hogy azok mindig a legújabb technológiákat használják, és kielégítsék a sofőrök igényeit.

A CCC modul javítása azonban olyan problémákat is orvosolhat, amelyek a rendszer működését akadályozzák, például a rendszer összeomlása, a hibás vagy elavult szoftver, stb. Az ilyen javítások segíthetnek megtakarítani az időt, a pénzt és a frusztrációt, miközben biztosítják, hogy a BMW navigáció rendszer megfelelően működjön. A javítás továbbá segítheti az úti cél elérését biztosabb, és pontosabb tájékoztatással, ami növeli az úti biztonságot és kényelmet. Összességében, a BMW CCC modul javítása nélkülözhetetlen a navigációs rendszer optimális működésének fenntartásához, és a sofőrök igényeinek kielégítéséhez. A BMW CCC specialistái vagyunk, akik a BMW navigáció rendszerének javítására, CCC moduljának frissítésére és szoftverfrissítésére szakosodtunk. Az Ön BMW modelljének navigációs rendszerének optimalizálásához biztosítjuk a legjobb szolgáltatásokat és megoldásokat. Lépjen velünk kapcsolatba, ha BMW navigációjának javítása van szüksége!

Kérdése van?

A BMW navigációs rendszerek komplex technológiát használnak, így fontos, hogy megbízható és tapasztalt szakemberek végezzék a javításukat. Mint BMW partner cég, biztosítjuk, hogy csak minősített szakembereink dolgoznak az Ön BMW moduljain, és csak eredeti BMW alkatrészeket használunk a javításokhoz. Így biztosítjuk, hogy a navigációs rendszere tökéletesen fog működni, és hogy az Ön biztonsága és kényelme mindig elsődleges legyen. Emellett, mint BMW partner cég, rendelkezünk a legújabb szoftverfrissítésekkel, amik biztosítják, hogy a navigációs rendszere mindig naprakész legyen.

Elérhetőségeink

+3670/671-4550

bmwnavigationservice@gmail.com

Hétfőtől-Péntekig: 08:00 - 16:00